Suvikõrvitsamuffinid fetajuustuga
Meeldib
5 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Juur- ja köögiviljad, Suhkruvaba, Suvi, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Eelroog

Suvikõrvitsamuffinid fetajuustuga

24 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • Rukkist kohupiima-lehttaigen:
  • 125 g
    võid või margariini
  • 1 dl
    rukkijahu
  • 1 dl
    nisujahu
  • 0.5 tl
    küpsetuspulbrit
  • 125 g
    kohupiima
  • Täidis:
  • 200 g
    suvikõrvitsat
  • 125 g
    kohupiima
  • 1
    kanamuna
  • 1 dl
    riivjuustu
  • 2
    küüslauguküünt
  • 2.5 sl
    peenestatud mündilisi
  • 1 dl
    salatijuustukuubikuid
 

Valmistamisjuhend

Sega sõrmedega või ja kuivained. Lisa hulka pool kohupiima ja sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi. Riivi suvikõrvits jämeda riiviga. Sega ülejäänud kohupiim, muna ja riivjuust. Maitsesta segu purustatud küüslaugu ja hakitud müntidega. Rulli taigen. Tee taignale klaasiga ringid (läbimõõt 5 cm). Suru ringid minimuffiniplaadi põhja ja äärtesse. Tõsta süvenditesse paar juustukuubikut ja veidi riivitud suvikõrvitsat. Tõsta lusikaga peale kohupiimatäidis. Küpseta ahju alumises osas 225 kraadi juures 12-15 minutit või seni, kuni muffinid on küpsed. Lase jahtuda ja võta vormist välja.