Viineriminestroone
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Linnuliha, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada

Viineriminestroone

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    porgandit
  • 1
    värske porrulauk
  • 2 sl
    õli
  • 1
    aedviljapuljongikuubik
  • 500 g
    purustatud tomatit
  • 7 dl
    vett
  • 1 tl
    soola
  • 1 tl
    suhkrut
  • purustatud musta pipart
  • 1 tl
    kuivatatud tüümiani
  • 2 dl
    väikesi makarone
  • 400 g
    viinereid
  • Serveerimiseks:
  • hapukoort
 

Valmistamisjuhend

Koori ja viiluta porgandid. Lõika porru pikuti pooleks ja loputa korralikult jooksva vee all. Lõika porru ribadeks. Kuumuta potis õli ning kuumuta selles porgandit ja porrulauku. Lisa puljongikuubik, purustatud tomatid, vesi, sool, suhkur, pipar ja tüümian. Hauta aedvilju kaane all 10 minutit. Lisa makaronid ja viineritükid. Keeda umbes 10 minutit või kuni makaronid on küpsed. Kui supp on liiga paks, siis lisa vedelikku. Kui soovid, paku supi juurde hapukoort.