Tootekirjeldus
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3–4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üks kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha umbes 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha ~200 ˚C juures umbes 40 minutit.) Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma.
Koostisosad
Seakaelakarbonaad (80%), marinaad. Marinaadi koostisosad: maitsestamata jogurt, keefir (2%), sool, vürtsid, suhkrud, vürtside ekstraktid, lõhna- ja maitseained, sibul, kuivatatud äädikas.Võib sisaldada vähesel määral sinepit, soja, nisu, sellerit, rukist, ja otra.
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 758 kJ / 181 kcal |
Rasvad | 13 g |
Küllastunud rasvhapped | 5 g |
Süsivesikud | 1,1 g |
Suhkrud | 1,1 g |
Valgud | 15 g |
Soola (%) | 1,3 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.