Tootekirjeldus
Lõhe sisaldab rikkalikult oomega-3-rasvhappeid. Valmistusjuhis ed. Parima tulemuse saate, kui valmistate lõhet sulatatuna. Sulatage omas pakendis toodet külmikus umbes 12 tundi. Praepannil või grillil: sulatatuna keskmisel kuumusel 3–5 min mõlemalt poolt. Ahjus, 200 °C: sulatatuna u 12 minutit.
Koostisosad
naha ja luudeta lõhefilee (Salmo salar). Lõhe on kasvatatud Norras.
Päritolumaa
Norra
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 938 kJ / 224 kcal |
Rasvad | 16 g |
Küllastunud rasvhapped | 3 g |
Valgud | 20 g |
Soola (%) | 0,12 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.