Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Oleme avastanud petturiskeemi, kus kasutatakse Prisma logo, et eksitada kliente. Ametlikult saab kaupa osta ainult meie kodulehelt ja kõik teised lingid ei kuulu Prisma Peremarketile. Ole ettevaatlik ja hoia oma isikuandmeid kaitstud!
ePrismas esineb tehnilisi tõrkeid emailide väljastamisega – komplekteerimise/tellimuse kinnitus. Kinnitame, et oleme teie tellimuse kätte saanud ja see tarnitakse teie valitud tarneajaks. Palume vabandust tekkinud ebamugavuste pärast.

Konto kliendi päevade auhinnad loositud

11.-15. novembril toimunud Konto kliendi päevade ajal tutvustasime igas Prismas Konto püsikliendiprogrammi ning loosisime kõikide 14.-15.11 Kontoga liitunute vahel välja 8 Prisma kinkekaarti väärtuses 30 eurot.
Kõiki võitjaid on võidust teavitatud ning kinkekaardid saab kätte kauplusest, kus võitja Kontoga liitus. Võitjate lühendatud andmed on:

Kristiine Prisma: Angelika A.
Sikupilli Prisma: Anna K.
Sõbra Prisma: Heli K.
Mustamäe Prisma: Imbi K.
Rocca al Mare Prisma: Siim T.
Lasnamäe Prisma: Anastasia
Narva Prisma: Lidia B.
Annelinna Prisma: Rene P.

Prisma Kontoga tasub liituda, sest raha.geenius.ee andmetel on see Eesti kõige tulusaim püsikliendiprogramm, mis maksab sulle raha tagasi kuni 5% eelmise kuu ostusummast. Vaata Konto tingimusi ja liitu Kontoga siin.