Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Oleme avastanud petturiskeemi, kus kasutatakse Prisma logo, et eksitada kliente. Ametlikult saab kaupa osta ainult meie kodulehelt ja kõik teised lingid ei kuulu Prisma Peremarketile. Ole ettevaatlik ja hoia oma isikuandmeid kaitstud!
ePrismas esineb tehnilisi tõrkeid emailide väljastamisega – komplekteerimise/tellimuse kinnitus. Kinnitame, et oleme teie tellimuse kätte saanud ja see tarnitakse teie valitud tarneajaks. Palume vabandust tekkinud ebamugavuste pärast.

Osta Prismast ja treeni spordiklubis

Tee oma ostud Prismas ja treeni spordiklubis!

Kui ostad Rocca al Mare, Mustamäe või Annelinna Prismast vähemalt 75 € eest, saad infoletist vautšeri võimalusega treenida 7 järjestikusel päeval Arctic Sport Clubis.
NB! Tegemist ei ole 7 korra piletiga ja kampaania kestab kuni 30.08.2018. Spordiklubis saab käia vautšeri alusel kuni 30.09. Juhul, kui tullakse klubisse 29.09, siis saab klubi teenuseid kasutada ainult perioodil 29.-30.09.2018.