Otse sisu juurde
Prisma
Tooted

Aasiapärane kapsa-porgandisalat „Coleslaw“

Proovi vahelduseks klassikalist Ameerika kapsa-porgandisalatit „Coleslaw“ hoopis Aasia maitsetega. Lisa värskendavale salatile särtsu tšilli ja laimi abil ning krõmpsu maapähklitega. Serveeri grilltoitude kõrvale või proovi tacode täidisena.

Valmistamine

  1. Loputa kapsas ja eemalda välimised lehed. Loputa ja koori porgandid. Viiluta või riivi kapsas ja porgandid. Haki tšilli peeneks. Pane koostisosad kaussi.
  2. Pigista laimidest mahl välja. Sega sool ja suhkur mahla sisse ning lisa mahl salatile. Lase umbes 30 minutit salatil külmkapis maitsestuda. Kui kapsast eraldub palju vedelikku, kurna see ära.
  3. Sega kokku majonees ja jogurt. Lisa kaste salatile ning sega vahetult enne serveerimist. Puista peale hakitud soolapähklid ja koriander.