Koostisained (5 portsjonit)
Kana ja kõrvits:
- 1 kg broileri koivatükke (u 10 tk)
- poolelt sidrunilt riivitud koor ja välja pigistatud mahl
- 2+2 sl oliiviõli
- potike salveid
- 500 g kõrvitsatükk, seemnetest puhastatud (mulle meeldib selles toidus kas pudelkõrvits või Hokkaido kõrvits)
- soola, pipart
Kõrvitsaorsoto:
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 1 sl oliiviõli+1 sl võid
- 200 g odrakruupe
- 1 dl valget veini
- 7 dl kana- või köögiviljapuljongit
- 2 dl kõrvitsapüreed (eelnevalt pehmeks küpsetatud ja püreestatud kõrvits)
- 70 g ürtide ja küüslauguga toorjuustu
- 2 sl riivitud parmesani tüüpi juustu
- peotäis salveilehti+1 sl võid
- soola, musta pipart