Otse sisu juurde
Prisma
Tooted

Alkovaba glögisour

Koostisosad (2-le)

½ sidruni mahl

3 dl meelepärast (alkovaba) hõõgveini

1 spl vahtrasiirupit

1 munavalge või 2 spl konserveeritud kikerherneste vedelikku

Kaunistuseks:

1 spl roosuhkrut

Jääkuubikuid

Pigista sidrunimahl kaussi. Kalla teise kaussi u. 1 cm sügavuselt sidrunimahla. Pane veel ühte kaussi või taldrikule samuti 1 cm paksuselt roosuhkrut. Kasta kokteiliklaaside ääred esmalt sidrunimahla ning seejärel suhkrusse. Lase kuivada.

Pane šeikerisse mõned jääkuubikud. Lisa hõõgvein, vahtrasiirup, sidrunimahl ja aquafaba. Šeigi nagu see oleks su eluülesanne. Tõsta klaasidesse jääkuubikuid, seejärel ava šeiker ja jaga sisu ettevaatlikult läbi kurna kahe klaasi vahel.