Alkovaba glögisour
Koostisosad (2-le)
½ sidruni mahl
3 dl meelepärast (alkovaba) hõõgveini
1 spl vahtrasiirupit
1 munavalge või 2 spl konserveeritud kikerherneste vedelikku
Kaunistuseks:
1 spl roosuhkrut
Jääkuubikuid

Pigista sidrunimahl kaussi. Kalla teise kaussi u. 1 cm sügavuselt sidrunimahla. Pane veel ühte kaussi või taldrikule samuti 1 cm paksuselt roosuhkrut. Kasta kokteiliklaaside ääred esmalt sidrunimahla ning seejärel suhkrusse. Lase kuivada.
Pane šeikerisse mõned jääkuubikud. Lisa hõõgvein, vahtrasiirup, sidrunimahl ja aquafaba. Šeigi nagu see oleks su eluülesanne. Tõsta klaasidesse jääkuubikuid, seejärel ava šeiker ja jaga sisu ettevaatlikult läbi kurna kahe klaasi vahel.