Otse sisu juurde
Prisma
Tooted

Krapsakas hapukapsas peediga

Kui jõuluajal troonib pidulaual hautatud hapukapsas, siis nüüd, kevade ootuses, on just värske hapukapsas üks hea tervise turgutaja. Ja oi kui mõnusasti ta ka maitseb.

Retsepti ja foto autor Hele-Mai Alamaa

Koostisosad

700g hapukapsast

1 suurem aurutatud peet

suur punt peterselli

1 tšillikaun

paar sl oliiviõli

sidrunimahla

soola-suhkrut, kui on vaja

Valmistamine

Kalla hapukapsas kaussi. Haki petersell ja tšilli korralikult peenikeseks-peenikeseks. Peet riivi jämeda riiviga. Lisa oliiviõli ja sega kõik kokku, hea on seda teha kätega. Maitsesta veel pisut sidrunimahla, soola ja suhkruga, kui on vaja. Hapukapsa maitse on nii erinev, vahel ei olegi tarvis.

Nii saad hapukapsast ülimaitsva ja väga tervisliku salati. Söö niisama, tõsta prae kõrvale, pane burgeri vahele, igale poole sobib. Ja näeb ilus välja ka.

prisma 72