Fetajuustu-kikerhernepihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Juur- ja köögiviljad, Taimetoit

Fetajuustu-kikerhernepihvid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsvad ja toitvad aedviljapihvid valmivad kikerhernestest ja fetajuustust. Maitsesta mh tšillipasta ja sidruniga. Paku juurde salatit ja ürdi-hapukoorekastet.

Lisa

Koostisosad

  • 2 purki
    (285/170 g) keedetud kikerherneid
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 1 tl
    tšillipastat
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 dl
    riivsaia
  • 0.5
    sidruni riivitud koor ja mahl
  • 1
    kanamuna
  • 100 g
    fetajuustu
  • Praadimiseks:
  • õli
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja nõruta kikerherned. Tõsta kõik koostisained peale juustu lõiketeraga köögikombaini. Surista ühtlaseks massiks. Murenda hulka fetajuust ja sega lusikaga läbi.

Vormi niiskete käte vahel massist pihvid. Prae pihvid õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.