Spargel ja Hollandi kaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Euroopa, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Suvi, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Juur- ja köögiviljad, Salat

Spargel ja Hollandi kaste

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisained

  • 500 g
    rohelist sparglit
  • Hollandi kaste:
  • 150 g
    võid
  • 3
    munakollast
  • 2 sl
    vett
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud valget pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori sparglid õhukeselt ja lõika puitunud tüveosa ära. Keeda spargleid 4–8 minutit soolaga maitsestatud vees, kuni need on peaaegu küpsed. Tõsta nõrguma. Sulata kastrulis või. Tõsta kastrul kõrvale. Pane munakollased koos tilga veega teraskaussi. Tõsta kauss keevaveekastruli peale. Vahusta keskmisel kuumusel umbes 5 minutit või kuni vaht on kohev ja peaaegu valge. Tõsta kastrul kõrvale. Nirista sulavõi vähehaaval munavahu hulka, nii et või vahuga seguneb. Maitsesta kaste sidrunimahlaga. Paku sparglite juurde.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED