Suvikõrvitsa-kitsejuustu lasanje
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Sisaldab sojat, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Juur- ja köögiviljad

Suvikõrvitsa-kitsejuustu lasanje

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    suvikõrvitsat
  • 2 sl
    rapsiõli
  • 0.8 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 800 g
    purustatud tomatit
  • 1 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    kuivatatud münti
  • 2 sl
    sojakastet
  • 1 dl
    tükeldatud värskeid ürte (basiilikut, peterselli, tüümiani)
  • 3 dl
    köögikoort
  • 9
    lasanjeplaati
  • 360 g
    (2 pakki à 180 g) kitsejuustu
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja viiluta suvikõrvitsad. Kuumuta pannil õli ja prae suvikõrvitsaviile. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa purustatud tomat, suhkur, münt ja sojakaste. Hauta 10 minutit. Lisa värsked ürdid ja köögikoor. Lao ahjuvormi kihiti lasanjeplaate, tomati-suvikõrvitsakastet ja viilutatud kitsejuustu.

Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas 35–40 minutit või kuni lasanjeplaadid on küpsed. Lase mõni minut tõmmata ja paku koos rohelise salatiga.