Tatraküpsised šokolaadiga
Meeldib
1 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Vegan, Jõulud, Gluteenivaba, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Uus aasta, Sõbrapäev, Lastepidu, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna

Tatraküpsised šokolaadiga

30 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 125 g
    taluvõid
  • 0.8 dl
    suhkrut
  • 1
    muna
  • 2.5 dl
    tatrajahu
  • 2 tl
    küpsetuspulbrit
  • 2 tl
    vanillisuhkrut
  • 0.5 dl
    õunamahla
  • 70 g
    tumedat šokolaadi
 

Valmistamisjuhend

Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa muna ja sega korralikult läbi. Sega kokku kuivained ja jämedaks puruks tükeldatud šokolaad ning lisa õunamahlaga vaheldumisi pidevalt segades või-munasegule. Tõsta tainast väikesed pätsikesed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 7–10 minutit. Küpsised maitsevad kõige paremini, kui need on veel soojad ja šokolaad on poolvedel. Küpsiseid võib ka sügavkülmutada.