Kitsejuustu-porrusupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Pearoog

Kitsejuustu-porrusupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Kitsejuustu-porrusupp sobib hästi lõunaeineks või eelroaks. Raputa kitsejuustusupi pinnale murulauku ja võis kuumutatud õunakuubikuid.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    väike sibul
  • 0.5
    rohelist õuna
  • 1 sl
    võid
  • 300 g
    külmutatud kartuli-porrusegu
  • 4 dl
    vett
  • 1
    aedvilja- või kanapuljongikuubik
  • 125 g
    kitse valgehallitusjuustu
  • 2 dl
    koort
  • 0.2 tl
    estragoni
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • Peale:
  • hakitud murulauku
  • 0.5
    õuna, kuubikutena
  • 1 sl
    võid
 

Valmistamisjuhend

Haki sibul ning koori ja tükelda õun. Kuumuta õuna-sibulasegu võis. Lisa külmutatud aedvili, vesi ja puljongikuubik. Hauta 10 minutit.

Lisa tükeldatud juust ja püreesta supp. Lisa koor ja maitseained. Lase keema tõusta. Raputa supi peale hakitud murulauku ja võis kuumutatud õunakuubikuid.