Hernesupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Hernesupp

10 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Aeglaselt hauduvas traditsioonilises hernesupis on kuivatatud herned ja soolatud põrsa abatükist.

Lisa

Koostisained

  • 500 g
    kuivatatud herneid
  • 2.2 l
    vett
  • 1 kg
    soolatud põrsa abatükki
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    sinepit
  • soola
  • 0.5 tl
    majoraani
 

Valmistamisjuhend

Puhasta herned ja loputa külma veega. Kalla nõusse herned ja rohkesti külma vett. Leota herneid öö läbi toasoojas. Nõruta herned ning kalla potti. Mõõda peale külm vesi ja lisa hulka liha. Keeda väiksel kuumusel ning koori pinnale moodustuv vaht ära. Lisa kooritud ja hakitud sibul. Lase supil umbes kaks tundi keeda. Tõsta liha lõikelauale ning eemalda luu ja rasv. Tükelda liha. Pane lihatükid, sinep ja maitseained potti ning lase keema.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED