Keedetud lihapallid tomatikastmes
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab teravilja, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Keedetud lihapallid tomatikastmes

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 0.5
    sibulat
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 3 sl
    riivsaia
  • 1
    kanamuna
  • soola
  • tšillipulbrit
  • purustatud musta pipart
  • 2 sl
    hakitud basiilikut
  • Tomatikaste:
  • 1
    värske porgand
  • 0.5
    sibulat
  • 1 sl
    õli
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 2 dl
    lihapuljongit
  • 1
    loorberileht
  • soola
  • suhkrut
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta sibulat ja küüslauku. Tõsta sibulasegu kaussi jahtuma. Sega hulka hakkliha, riivsai, muna, maitseained ja peenestatud basiilik. Sega ühtlaseks. Vormi hakklihast väikesi lihapalle ja tõsta taldrikule ootama. Koori ja riivi porgand. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta neid potis õlis.

Lisa juurde purustatud tomat, lihapuljong, loorberileht ja maitseained. Lase kastmel keema tõusta. Tõsta lihapallid ettevaatlikult keeva kastme sisse. Keeda lihapalle mõõdukal kuumusel 10 minutit. Paku pasta juurde.