Meeldib
4
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
0.5sibulat
-
1küüslauguküüs
-
1 slõli
-
3 slriivsaia
-
1kanamuna
-
soola
-
tšillipulbrit
-
purustatud musta pipart
-
2 slhakitud basiilikut
- Tomatikaste:
-
1värske porgand
-
0.5sibulat
-
1 slõli
-
1 purk(400 g) purustatud tomateid
-
2 dllihapuljongit
-
1loorberileht
-
soola
-
suhkrut
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta sibulat ja küüslauku. Tõsta sibulasegu kaussi jahtuma. Sega hulka hakkliha, riivsai, muna, maitseained ja peenestatud basiilik. Sega ühtlaseks. Vormi hakklihast väikesi lihapalle ja tõsta taldrikule ootama. Koori ja riivi porgand. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta neid potis õlis.
Lisa juurde purustatud tomat, lihapuljong, loorberileht ja maitseained. Lase kastmel keema tõusta. Tõsta lihapallid ettevaatlikult keeva kastme sisse. Keeda lihapalle mõõdukal kuumusel 10 minutit. Paku pasta juurde.