Liibanoni läätsesupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Juur- ja köögiviljad, Taimetoit, Supp

Liibanoni läätsesupp

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsev Liibanoni läätsesupp maitseb hästi nii eelroaks kui ka kergeks eineks. Paku supi juurde crème fraîche\'i ja hakitud rohelist paprikat.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 1 sl
    jahvatatud vürtsköömneid
  • 1 sl
    riivitud värsket ingveri
  • 1
    pudrukartul
  • 1 dl
    punaseid läätsi
  • 7 dl
    aedviljapuljongit
  • Cayenne'i pipart
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • hapukoort
  • hakitud rohelist paprikat
 

Valmistamisjuhend

Koori ja peenesta sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta neid haudepotis õlis koos vürtsköömnete ja riivitud ingveriga. Lõika kooritud kartul kuubikuteks. Lisa potti kartulid ja loputatud läätsed. Lisa aedviljapuljong ja maitseained. Lase supil umbes 15 minutit keskmisel kuumusel keeda. Püreesta supp ja kui vaja, lisa vedelikku. Paku supi juurde crème fraîche'i ja hakitud rohelist paprikat.