Sidrunine kanasupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Linnuliha, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Supp

Sidrunine kanasupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsvas kanasupis on broilerit, maisi, kikerherneid ja parmesani – ja sidrunit! Sobib kas lõunaeineks või argiseks õhtusöögiks.

Lisa

Koostisosad

  • 700 g
    maitsestamata broileriribasid
  • 1 sl
    õli
  • 1 l
    vett
  • 2
    aedviljapuljongikuubikut
  • purustatud musta pipart
  • 3
    loorberilehte
  • 1 purk
    (350 g) konservmaisi
  • 1 purk
    (350 g) konservkikerherneid
  • 1 pakk
    (u 200 g) külmutatud herneid
  • 1 dl
    sidrunimahla
  • 1 dl
    riivitud parmesani
 

Valmistamisjuhend

Pruunista broileriribad õlis. Tõsta potti. Lisa vesi, puljongikuubikud, pipar ja loorberilehed. Nõruta konservidest vedelik. Lisa mais ja loputatud kikerherned potti. Keeda kaane all 15–20 minutit. Lisa herned ja sidrunimahl. Maitse. Lisa riivitud parmesan.